Post-it Super Sticky Z-Note keltainen 76 x 76 mm | Rauman Konttoripalvelu Oy
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Post-it Super Sticky Z-Note keltainen 76 x 76 mm

Post-it® Super Sticky Z Notes -viestilapuille tallennat ajatuksesi hetkessä – täydellinen ratkaisu, kun puhut puhelimessa tai kätesi ovat muuten täynnä. Myyntierä 12 nidettä.
Post-it® Super Sticky Z-Notes -viestilappujen kiinnitys on kaksi kertaa tavallista vahvempi (verrattuna alkuperäisiin Post-it®‑viestilappuihin). Z-Notes-viestilaput ovat täydellinen ratkaisu, kun puhut puhelimessa tai kätesi ovat muuten täynnä: vetäise vain lappu irti, ja toinen käsi jää vielä vapaaksi! Ne ovat äärimmäisen kestäviä ja monikäyttöisiä, ja ne on suunniteltu kiinnittämään huomio viesteihisi.

Post-it® Super Sticky Z-Notes -viestilaput pysyvät tiukemmin ja pidempään kuin tavalliset. Niiden tarttuvuus on kaksi kertaa parempi kuin alkuperäisten Post-it®-viestilappujen, joten viestisi menee varmasti perille. Itsekiinnittyvät Z-Notes-viestilaput pysyvät myös pystysuorilla ja tarttumista vastustavilla pinnoilla ja käyvät mainiosti esimerkiksi muistiinpanojen tekoon, kun puhut puhelimessa tai kätesi ovat muuten täynnä. Nämä Canary Yellow -väriset Super Sticky Z-viestilaput ovat äärimmäisen kestäviä ja monikäyttöisiä, ja ne on suunniteltu kiinnittämään huomio viesteihisi.
Valmistettu PEFC-sertifioidusta paperista, jonka raaka-aine on peräisin sertifioiduista, uusiutuvista ja vastuullisesti hoidetuista metsistä. Uusiutuvista raaka-aineista valmistettu liima sisältää 60 % vuosittain uusiutuvaa kasviraaka-ainetta.

Post-it® Super Sticky Z Notes -viestilaput, Canary Yellow™, 76 x 76 mm, 90 arkkia/lehtiö, 12 lehtiötä/pakkaus
R33012SS
0005114196869
Yksikkö
nid
Myyntierä
12.00
Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita: