Scotch C38 etupakkaus teline + 3 rll  Scotch Magic-teippiä | Rauman Konttoripalvelu Oy
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Scotch C38 etupakkaus teline + 3 rll Scotch Magic-teippiä

Sisältää mustan Scotch® C38 -katkaisulaitteen + 3 rullaa ympäristöystävällisempää Scotch® Magic™ -teippiä, 19 mm x 33 m.
Vihreämpi Scotch® Magic™ -teippi on valmistettu 53-prosenttisesti kierrätysmateriaalista, ja liima on kasvipohjaista.

Pakkaus on kierrätysmateriaalia.

Painolla varustettu teline mahdollistaa teipin avaamisen ja leikkaamisen helposti yhdellä kädellä. Löydät aina teipin pään Scotch®-telineestä.

Pysyvä liima varmistaa tarttuvuuden

Teipille voi kirjoittaa muste-, lyijy- tai huopakynällä.

Irtoaa rullasta tasaisesti, helppo katkaista

Teippiteline on helppo täyttää enintään 38 metriä pitkällä 19 mm leveällä teippirullalla, jonka keskiö on halkaisijaltaan 2,54 cm.

Tyylikäs pöydällä käytettävä klassinen Scotch® C38-teippiteline tarjoaa suorituskykyä ja vastinetta rahoille. Soveltuu Scotch® -teipeille, joiden keskiö on 2,54 cm.

Klassinen ja tyylikäs Scotch®-teippiteline tarjoaa suorituskykyä ja vastinetta rahoille. Tämä painolla varustettu teipin teline pysyy pöydälläsi ja pitää teipin käden ulottuvilla. Scotch®-teippitelineet auttavat löytämään teipin pään helposti sekä kelaamaan ja leikkaamaan sopivan pituisen palan. Uudelleentäytettävä. Tämä teippi on ympäristöystävällinen – se on valmistettu 53-prosenttisesti kierrätysmateriaalista, pakkaus on täysin kierrätettyä pahvia ja keskiö on valmistettu kierrätysmuovista. Sisältää samat ominaisuudet kuin standardi Scotch® Magic™ -teippi – näyttää himmeältä rullassa, mutta näkymätön kiinnitettynä. Siihen voi kirjoittaa muste-, lyijy- tai huopakynällä.
91933R3C38
0005114140609
Yksikkö
pkt
Myyntierä
1.00