Verkkokaupan käyttöehdot

Rauman Konttoripalvelu Oy:n verkkokaupan yleiset käyttöehdot

1. Yleistä käyttöehdoista

Rauman Konttoripalvelu Oy:n verkkokauppa on tarkoitettu Suomeen rekisteröityjen yritysten ja yhteisöjen käyttöön. Asiakkaan tulee olla rekisteröitynä kaupparekisterissä (y-tunnus) ja asiakkaan laskutus- ja toimitusosoitteet tulee olla Suomessa. Rauman Konttoripalvelu Oy:llä on oikeus tarkistaa asiakkaan luottotiedot ennen verkkokaupan käyttöoikeuden myöntämistä.

2. Asiakkaaksi rekisteröityminen

Asiakas toimittaa Rauman Konttoripalvelu Oy:lle yhteystiedot joiden perusteella asiakkaalle avataan järjestelmään asiakasnumerot ja myönnetään verkkokaupan käyttäjätunnukset.

3. Tuotteet

Rauman Konttoripalvelu Oy:n verkkokaupan sisältämät tuotetiedot on saatu tuotteiden valmistajilta ja/tai maahantuojilta. Osa tiedoista on kyseiseen tuoteryhmään kuuluvia referenssitietoja tai viitteellisiä kuvia, jolloin toimitetun tuotteen ominaisuudet saattavat poiketa joiltakin osin verkkokaupassa esiintyvästä kuvauksesta. Rauman Konttoripalvelu Oy ei vastaa mahdollisista tuotetiedoissa esiintyvistä virheistä.            

4. Myyntierät ja toimituspakkaukset

Verkkokauppa näyttää pienimmän mahdollisen toimituserän. Osassa tuotteista verkkokauppa pyöristää automaattisesti lähimpään mahdolliseen toimituserään. Rauman Konttoripalvelu Oy:llä on oikeus pyöristää tilattu määrä lähimpään täyteen pakkauskokoon jos poikkeama on vähäinen.

5.  Hinnat

Verkkokauppa esittelee tuotteiden hinnat rekisteröityneille asiakkaille sisäänkirjautumisen jälkeen. Kaikki hinnat ovat arvonlisäverottomia nettohintoja. Kulloinkin voimassaoleva arvonlisävero lisätään laskun loppusummaan.

6. Tilaukset ja toimitukset

Rauman Konttoripalvelu OY vastaa kaikista asiakkaan toimituksista ja asiakaspalvelusta sekä toimittaa tilatut tuotteet asiakkaalle asiakaskohtaisen sopimuksen ehtojen mukaisesti tai käyttäen kulloinkin edullisinta jakelutapaa.

7. Laskutus ja maksutavat

Rauman Konttoripalvelu Oy:n verkkokaupasta tilatut tuotteet laskutetaan asiakkaan kanssa sovitulla tavalla.

8. Reklamaatiot

Tuotteisiin ja toimituksiin liittyvät reklamaatiot tulee osoittaa Rauman Konttoripalvelu Oy:lle, joka vastaa reklamaation käsittelystä sekä siihen liittyvistä oikaisutoimista (tuotevaihto, hyvitykset jne).

 9. Takuu

Rauman Konttoripalvelu Oy noudattaa tuotteiden valmistajien ilmoittamia takuuehtoja.